2010/06/28

Repül a staféta...

...Noritához, hiszen ő az a szerencsés, akit a random.org segítségével kisoroltam:



Aki nem nyert, az se keseredjen el, hiszen Norita csodaszépeket szokott alkotni, és legközelebb ő fogja meghírdetni a játékot. Hiszen csak akkor kapja meg ezt a kitűzőt:



Gratula Norita!!A többieknek is köszi, örülök hogy ilyen sokan jelentkeztetek!

2010/06/20

Hóvirág

Ezt a fülit már 1-2 héttel ezelőtt készítettem, de valahogy teljesen elfelejtettem feltölteni:) Trytobe Let it grow mintáját teszteltem, nagyon jó kis minta! Szeretnék majd csinálni egy karit is, de valahogy nem sikerült a meglevő 6os tekláimból meg a swarikból olyan színkombinációt összeválogatni, ami tetszett. Szóval egyelőre csak füli van:



2010/06/19

Újra nálam a staféta!

Először is el kell mondanom, hogy nagyon örülök, hogy nektek is bejött ez a játék, és már tavaly október óta ilyen sok csecsebecse talált új gazdára. Remélem a lelkesedésetek továbbra is töretlen, és még nagyon sokáig adhatjuk tovább a stafétát:)

De nem ám csak azért írom ezt a bejegyzést, hogy ezt megosszam veletek, hanem azért meg újra nálam ez a bizonyos staféta!:) Bizonyám, nyertem! Méghozzá Amevánál ezt a csoda sálat:



És mivel a szabályok értelmében csak akkor kapom meg a sálat, ha meghirdetem a játékot (vajon ki találta ki ezt a hülye szabályt??;D), ezért gyorsan elkészítettem az én ajándékom. Ő lenne az:



Egy gyöngyhímzett kitűző, igazán az én színeimben. Ugyanolyan mint a macifej szett medálja, csak fül nélkül:D Hátulja türkiz bőr! Őt fogom kisorsolni azok között, akik egy kommentet hagyva jelentkeznek a játékra.

A határidő: 2010. június 26. éjfél:)

A JÁTÉK SZABÁLYAI pedig:
Jelentkezéseddel egyben ígéretet teszel, hogy ha te nyered meg az ajándékot, akkor átveszed tőlem a stafétabotot és egy hónapon belül te is készítesz valamit, amit aztán kisorsolsz a blogodon:) Az ajándék nincs értékhez kötve, szerintem mindenki örül bármilyen apróságnak is:) Akinek meg nem tetszik a képen látható ajándék, az egyszerűen nem jelentkezik. Na mit szóltok? Most is jöttök játszani??:)

@Éva: Futás a postára!:D

2010/06/18

Óriáskerék

Télleg óriás ám, kicsit elméreteztem. Valahogy azt képzeltem, hogy ez a kari majd annyira merev lesz, hogy egyáltalán nem lehet alakítani a formáját ahhoz, hogy fel tudjam venni...megint tanultam valamit:) A következő majd egy egységgel kisebb lesz.

De egyébként teljesen beleszerettem, amint a szétböködött ujjam begyógyul, már neki is állok a következőnek! Télleg ti használtok valami ujjvédőt?? A tű foka rendszeresen beleáll az ujjamba...

Szóval itt van:



Nem tudom, hogy kitől is származik ez a karkötő, én Pencio oldalán szerettem bele. Ő Puca-t emlegeti, Puca viszont Sabine Lippertnek tulajdonítja a mintát, akinek az oldalán nem találtam semmi konrétumot, bár a bling ringre kicsit hasonlít a dolog:) Úgyhogy nemtom kinek, de köszi, mert nagyon mutatós kis kari!:)

OFF: rendszeres olvasóim száma elérte a 300at!!! Sose gondoltam volna, hogy lesz ilyen is:) Köszönöm nektek, hogy ennyien nyomon követitek a "munkásságomat", sokat jelent!:)

2010/06/04

Zöld-lila-málna

Magamnak is akartam egy kitűzőt, hát csináltam egyet. De sajna nem vagyok vele elégedett. Annyira jól hangzanak ezek a színek együtt, de valahogy a végeredmény mégsem az, amit elképzeltem...



Ha valaki beleszeretne, jelentkezzen e-mailen:)